A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Ditec termékek

Az Automata Bejáratok Specialistája Kft, megbízható, folyamatosan növekvő és fejlődő kaputechnikai cég, amely megalakulása 1989 óta – különféle automata garázsajtó, kapunyitó berendezések, automata üvegajtók, fólia gyorskapuk, automata sorompók valamint kaputelefon rendszerek telepítésében működik a kaputechnika piacán, meglehetősen, nagy tapasztalatra szert téve, a hazai körökben.

Évente több továbbképző tanfolyamot szervezünk telephelyünkön, ezzel is segítve országos szakkereskedői hálózatunkat a termékek hatékonyabb telepítésében. Az elmúlt években képesek voltunk kiépíteni minden megyében a központi kaputechnikai szakkereskedéseket, így ország egész területén tudjuk biztosítani a DITEC minőséget hiszen ezek a központok, rendelkeznek raktárkészlettel, bemutató teremmel és igény szerint 24 órás szerviz szolgáltatással állunk új és leendő ügyfeleink rendelkezésére.

Ezzel a széleskörű szolgáltatással tudjuk elérni, hogy megrendelőink a legkedvezőbb feltételekkel, és az elvárható legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják az automata üvegajtó, automata sorompó, kapunyitó automatikák, ipari gyorskapuk és ipari szekcionált kapuk piacán. Termékeink komoly referenciával rendelkeznek. Gyárakban, szerelőcsarnokokban, közintézményekben, bankokban, és nem utolsósorban magánházakban működnek már hosszú ideje a Ditec kaputechnikai eszközök.

Sikereinket elsősorban kiváló minőségű termékeinknek, a folyamatos anyagellátást biztosító raktározásnak és szerviz szolgáltatásunknak köszönhetjük.

Jól képzett, több nyelvet beszélő csapat ajánlja Önnek szolgáltatásait a tervezéstől a teljes kivitelezésig, a projekt elindításától kezdve a végleges elszámolásig, utómunkálatokig bezárólag.

Hisszük azt, hogy a kaputechnikai, kapuautomatizálás, automata sorompó, automata üvegajtó, gyorskapu és szekcionált kapu üzletágat, amelyben mi is tevékenykedünk rengeteg erőfeszítés és befektetés árán képesek vagyunk kielégíteni és lépést tartani partnereink meg növekedett  igényeivel.

A magyarországi építőipar és ingatlanpiac fejlődését nyomon követve szembesülhetünk azzal, hogy a vásárlói igények változásához igazodva, a versenyképességük megtartása érdekében az építőipar szereplői egyre jobb minőségű kaputechnikai termket és egyre magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtani képes eszközöket használnak fel a projektek megvalósítása során.

Az üzleti életben megalapozott kapcsolatrendszerünk, a személyes kapcsolatok ápolása, beruházásaink és technikai fejlesztések növelése érdekében együttesen olyan előnyt kovácsol, mely garancia az Ön által megvalósítandó projektek sikeréhez.

Rendezés
Ez a találati lista üres, a megadott szűrési feltételeknek nem felel meg egy termék sem.
1 - 0 / 0 termék
Title Text
Nem lépek be.